Personal Training is de meest efficiënte manier om jezelf in topconditie te brengen en te houden.

Een Personal Trainer is niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.

Door gebruik te maken van een Personal Trainer krijg je effectieve begeleiding, bespaar je tijd, krijg je persoonlijke aandacht en bereik je optimaal resultaat. 100% aandacht voor 100% resultaat!

Wij kunnen jou adviseren, motiveren en begeleiden bij het behalen van een concrete doelstelling, denk hierbij bijvoorbeeld aan afvallen, (kracht) uithoudingsvermogen verbeteren en/of fitter worden.

Het intakegesprek
Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Na de kennismaking bespreken we onder andere jouw doelstelling, wordt de achtergrond besproken en maken we globaal een planning met de daarbij behorende afspraken.

Testen & Meten
Tijdens de eerste “echte” afspraak worden een aantal testen en metingen uitgevoerd met betrekking op de lichamelijke gesteldheid.

De trainingen
Aan de hand van het 1e gesprek en de uitslag van de testen wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt.

Tijdens de trainingen wordt er gestreefd naar een optimale belasting voor dat moment. Dit is afhankelijk van jouw fysieke en mentale gesteldheid op dat moment

Voedingsadvies
Uit de praktijk blijkt dat iedereen wel wat tips kan gebruiken omtrent zijn voedingspatroon. Kleine aanpassingen kunnen al voor relatief grote veranderingen zorgen. Er kan ook een compleet weekmenu worden samengesteld!

Locatie
De trainingen worden verzorgt in een privé Personal Training studio in Westzaan maar deze is ook goed bereikbaar wanneer je in Assendelft, Zaandam en omstreken woont. Er is voldoende parkeergelegenheid!

Heb je vragen over jouw mogelijkheden, wil je meer informatie of wil je een vrijblijvende afspraak maken om nader kennis te maken? Neem dan contact op middels onderstaand formulier.