Word uitgedaagd door een van onze trainers om jouw doel te bereiken! Of dit nu afvallen is, fitter worden, meer spierkracht of een betere conditie, al deze factoren worden meegenomen in de Small Group Training.

Ondanks dat er getraind wordt in een groep, traint ieder op zijn eigen niveau, dat is wel zo fijn. Door deze efficiënte manier van trainen en de leuke groepsdynamiek worden jouw resultaten sneller bereikt.

De small group trainingen kenmerken zich door het trainen in een kleine groep. Op deze manier is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor techniek. Iedere training is anders en uitdagend voor alle niveaus. Geen saaie apparaten zoals in de sportschool, maar veel oefeningen met je eigen lichaam of losse gewichten. Op deze manier pak je alle spiergroepen mee en train je door de korte intervallen of herhalingen ook de conditie.

Alle small group trainingen staan onder begeleiding van een ervaren personal trainer welke waar nodig aanmoedigt en de oefeningen bijstuurt zodat de training voor iedereen leuk en uitdagend is. Je kan kiezen om op een vaste dag en tijd te trainen of per week zelf te kiezen wanneer je komt trainen via een gebruiksvriendelijke app.

Wil je een keer proberen of onze small group trainingen iets voor je zijn? Dat kan, geheel vrijblijvend!

Tarieven
1X PER WEEK
49
Per maand
GRATIS PROEFLES!
2X PER WEEK
65
Per maand
GRATIS PROEFLES!
3X PER WEEK
85
Per maand
GRATIS PROEFLES!
ONBEPERKT
99
Per maand
GRATIS PROEFLES!

Heb je vragen over jouw mogelijkheden, wil je meer informatie of wil je een vrijblijvende afspraak maken om nader kennis te maken? Neem dan contact op middels onderstaand formulier.