Welkom bij GYM 075

Wil je sporten omdat je graag wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of sterker en fitter wilt worden? Maar heb je een lage sportmotivatie en kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds 2012 helpen wij onze leden aan een fit, strak, slank en sterk lichaam door middel van Persoonlijke begeleiding of Trainen in een kleine groep.

Bij GYM 075 begrijpen we dat een gezond en actief leven de sleutel is tot jouw welzijn en geluk. GYM 075 is jouw ideale partner op weg naar een sterker, gezonder en energieker leven, ongeacht je leeftijd en trainingservaring!

Wat maakt GYM 075 uniek?

1. Professionele Begeleiding: Ons team van deskundige trainers staat klaar om jou te begeleiden en te inspireren. Of je nu je sterker wil worden, wilt afvallen of gewoon fit wilt blijven, wij zijn er om je te ondersteunen.

2. Trainingsmogelijkheden: Van Personal Training tot Groepslessen biedt GYM 075 een breed scala aan trainingsmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw doelen.

3. Moderne Voorzieningen: Je kunt trainen in een comfortabele en ontspannen omgeving.

4. Community: Bij GYM 075 creëren we een gemeenschap waar leden elkaar aanmoedigen. Word lid van onze community die streeft naar persoonlijk succes.

LET OP! We hebben op het moment plaats voor max. 8 personen!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER GYM 075

Zeer goede ervaring met zowel PT als small group trainingen. Gestart met PT en daarbij alle gestelde doelen behaald. Nu verder met de groepstrainingen om fit te blijven.

Eden

In september 2019 ben ik begonnen met trainen bij GYM075. Twee keer in de week. Wat mij goed bevalt, is de persoonlijke benadering. Vanaf het begin stemt de trainer de trainingen goed af op wat mijn lichaam aankan. Ik merk dat ik progressie boek en mij veel beter voel. Elke keer verheug ik mij weer op de training!

Frans

Vul je gegevens in en maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een proefles of intakegesprek!. ↓

Hele goede plek om je doelen te behalen. Maar misschien nog wel belangrijker, de trainer motiveert en weet je altijd dat extra gevoel mee te geven dat je graag terugkomt. Zoekt de fijne lijn tussen progressie en aangepaste trainingen op jouw kunnen. Aanrader!!

Martijn

Samen met een vriendin gekozen voor PT bij GYM 075. Erg blij met onze keuze geweest. Samen een hoop (bij)geleerd over technieken binnen het krachttrainen en binnen een aantal weken resultaten behaald. Persoonlijke benadering, expertise en motiverend werken zijn zeker een aantal kernwoorden die het trainen bij GYM 075 kenmerken!

Fenna

Schoot 6, Westzaan