Vacature Small Group (Personal) Trainer (m/v)

Trainen bij GYM 075 staat voor persoonlijke begeleiding of trainen in een kleine groep, waarbij we iedereen willen helpen om zijn of haar doel te behalen in een ontspannen en gezellig sfeer. Of het doel nu is om een paar kilo af te vallen, een halve marathon te willen uitlopen, eindelijk dat strakke lijf te realiseren of gewoon echt fit te worden, we doen het met elkaar. We willen graag samenwerken met echte lesgevers, collega’s die passie voor het vak hebben en de juiste sfeer uitstralen binnen onze club. Wij zijn op zoek naar een Trainer die bereid is om een commitment aan te gaan met GYM 075!

Wij zoeken iemand:
– met een goede basisopleiding zoals CIOS, FitVak A & B of soortgelijk
– met goede communicatieve vaardigheden
– die actief en enthousiast is
– die goed kan samenwerken met andere coaches en instructeurs

Dienstverband: parttime functie, uren in overleg (voorkeur voor zzp).

Over GYM 075:
GYM 075 is een moderne sportschool, gespecialiseerd in Personal Training en Small Group Training in Westzaan (regio Zaanstad).
Door de ontspannen en laagdrempelige sfeer bij GYM 075 zijn wij toegankelijk voor iedereen en daardoor voelt men zich op zijn gemak. Er is aandacht voor elke klant, persoonlijke benadering is daarbij belangrijk.
Door onze professionaliteit en betrokkenheid leveren we met gemotiveerd personeel een hoge kwaliteit en een optimale beleving bij elke training.

Wil jij graag in een gezellig team, in een gezellige gym werken, solliciteer dan nu en stuur je motivatiebrief en CV naar: info@gym075.nl of vul onderstaand formulier even in.

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Upload hier je CV / Motivatiebrief